Julemanden kommer med slik og gaver

Julemanden kommer med slik og gaver

Selv i Nisseland kommer Julemanden på besøg i sin kane fyldt med gaver. Så lad os bygge Julemandens guldkane, som er dekoreret med ægte guldstøv.

Maria,  

Når man skal bygge en kane, skal man bruge:

Jeg har skrevet mål på delene, som en lille cirka pegepind. Men egentlig skal man bare bygge løs. Sådan en julemands-kane er gammel og derfor vind og skæv. Lim delene sammen, lav en fin ryg af piberensere, spray det hele og mal mønster med skolelimen og en pensel, strø glimmer på limen og bank det overskydende fra.

Julemanden bygges ligesom ‘De slemme Nisseunger’ (i blog 2). Jeg har bare brugt en champagneprop i stedet og lidt vat til skæg. Find et fint rensdyr eller andet dyr – til og med en dresseret dinosaur kan bruges.

I Julemandens guldkane ligger tre gaver. En til hver af de slemme nisseunger. Gaverne er pakket fint ind i gavepapir og med alle mulige glimmer- og hobby-rester. Pynt dine gaver med alt muligt. Har du en limpistol, er det kun fantasien, som sætter grænser.

Hvad tror du, der er i gaverne til de slemme nisseunger? Jeg tror ikke, de indeholder det dyre legetøj, som nisseungerne ønsker sig. Jeg tror, Julemanden er rimelig træt af al den ballade, de har lavet (i blog 2). Så jeg tænker, han er blevet inspireret af deres egen ide og har pakket l.. og ka……. ind ;-)

Læs blog 2 og se, om du kan gætte, hvad der er i gaverne…

Glædelig jul fra Julemanden og Shane

PS. Julen roder frygtelig, også på mit værksted… Så husk at rydde op efter dig, så bliver din mor og far glad, og måske får du en lidt større gave under træet til jul…

PPS. Kan du finde Anders (min hund)?

Dette indlæg er skrevet af Shane Brox. Han er også aktuel med en julekalender i 24 afsnit på YouTube. Følg med på www.youtube.com/user/braneshox for yderligere juleinspiration og kreativ leg med Shane.

URL: https://heledanmarksfamilieklub.dk/julemanden-kommer-med-slik-og-gaver/