fbpx
Bliv frivillig

Bliv frivillig

Vil DU være med til at sætte tid til leg, aktiviteter og fællesskab for familier højere på to-do listen, så vi kan blive #bedresammen? Så skal du være frivillig i Hele Danmarks Familieklub.

HVAD VIL DET SIGE AT VÆRE FRIVILLIG?

Som frivillig består din opgave i at:

  • koordinere og sørge for, at rammer og indhold for hver mødegang er tydelige
  • arrangere mad til de frivillige og de deltagende familier – enten ved at måltidet laves forud eller ved at inddrage familierne i madlavningen
  • skabe en god stemning og få de deltagende familier til at føle sig velkomne
  • sætte rammen for en aften og sætte aktiviteter i gang for børn og voksne – og selv tage aktiv del i disse
  • være iderig og nysgerrig på at skabe nye veje fx ind i foreningsliv for de deltagende børn eller familier

Vi starter nye klubber 1. marts og 1. september 2019. Måske er du drivkraften til en ny klub i nærheden af dig, eller måske du er den frivillige, vi lige står og mangler i den planlagte familieklub.

Du vil blive en del af et lokalt stærkt team, som sammen er ansvarlige for den lokale familieklub.

Du deltager i en træningsdag forud for opstart, så du i praksis prøver, hvordan I kan tilrettelægge en mødegang og er klædt på til at møde familierne. Herudover er der udarbejdet et koncept med konkrete idéforslag til alle mødegange. Undervejs vil der være mulighed for sparring eller deltagelse i onlinekurser.

Vi har ingen krav med hensyn til din faglige baggrund. Så om du studerer jura, idræt eller er på vej til at blive pædagog, om du arbejder som socialrådgiver, er pensioneret bankrådgiver, eller noget helt tiende, har ingen betydning for os. Dit menneskesyn og dit kærlige væsen er meget vigtigere!

Tilmeld dig som frivillig her

*Vi starter i Region Syddanmark og i Holstebro, men gør i løbet af 2019 klar til at starte klubber i resten af Danmark – følg med på Facebook.