fbpx
frivilligbillede

Bliv frivillig

Vi søger frivillige Superhelte, Omsorgsfulde madmødre og -fædre, Forbilleder, Legebørn og Familier. Vil DU være med til at sætte tid til leg, aktiviteter og fællesskab for familier højere på to-do listen, så vi kan blive #bedresammen? Så skal du være frivillig i Hele Danmarks Familieklub.

HVAD VIL DET SIGE AT ARBEJDE I EN FAMILIEKLUB?

Som frivillig FAMILIE, SUPERHELT, OMSORGSFULD MADMOR ELLER -FAR, FORBILLEDE eller LEGEBARN består din opgave i at:

  • koordinere og sørge for, at rammer og indhold for hver mødegang er tydelige
  • arrangere mad til de frivillige og de deltagende familier – enten ved at måltidet laves forud eller ved at inddrage familierne i madlavningen
  • skabe en god stemning og få de deltagende familier til at føle sig velkomne
  • sætte rammen for en aften og sætte aktiviteter i gang for børn og voksne – og selv tage aktiv del i disse

Vi starter nye klubber løbende. Måske er du den frivillige, vi lige står og mangler. Du vil blive en del af et lokalt stærkt team, som sammen er ansvarlige for den lokale familieklub. Du deltager i en træningsdag forud for opstart, så du i praksis prøver, hvordan I kan tilrettelægge en mødegang og er klædt på til at møde familierne.

Herudover er der udarbejdet et koncept med konkrete idéforslag til alle mødegange. Undervejs vil der være mulighed for sparring eller deltagelse i onlinekurser.

Vi har ingen krav med hensyn til din faglige baggrund. Så om du studerer jura, idræt eller er på vej til at blive pædagog, om du arbejder som socialrådgiver, er pensioneret bankrådgiver, eller noget helt tiende, har ingen betydning for os. Din personlighed er meget vigtigere!

Her finder du os

 

Tilmeld dig og hør mere

Har du lyst til at være frivillig familie?

Se vores video om at være frivillig familie