smschat2

Rådgivning til forældre

Få gode råd via vores SMS chat. Den anonyme og gratis rådgivning er for dig, der er forælder og søger sparring eller gode råd om børn og familieliv. Chatten er for alle - du behøver altså ikke at være en del af en familieklub for at benytte den.
SMS til: 2249 6823

Send en sms til os
SMS til: 2249 6823

Rådgivningen foregår via en SMS chat og er rådgivning til alle forældre eller pårørende, der har spørgsmål, som omhandler børn og familieliv.
Rådgivningen tilbyder gratis, børnefaglig og anonym rådgivning. Vi hjælper med emner som f.eks. et barns trivsel i forbindelse med en skilsmisse, spørgsmål om opdragelse og mobning – ligesom du også kan henvende dig, hvis du er pårørende til et barn eller en familie, der bekymre dig.

Intet spørgsmål eller bekymring er for stor eller for lille til rådgivningen.

Chatten henvender sig til ALLE familier.

Send en sms til os
SMS til: 2249 6823

Åbnings- og svartider
SMS chatten har altid åben. Det betyder, at du kan skrive hele døgnet rundt.

Svartiden er max 24 timer på hverdage. Vi svarer ikke i weekenden eller på helligdage, men du kan sagtens skrive til, os så svarer vi så snart vi har mulighed for det.

Forælderchatten og brevkassen drives af Center for Digital Pædagogik, som har mere end 14 års erfaring med digital rådgivning. Du kan læse mere om Center for Digital Pædagogik her