Chatten

Nogle gange tumler vi med tingene, og de vokser os over hovedet. At dele sine tanker og bekymringer med andre kan være en lettelse. Og måske andre står eller har stået i samme situation som jeres familie?

I chatten er du helt anonym og der er intet emne, der er for stort eller småt at komme ind i chatten med.

HVEM ER VI?

Her kan du læse lidt om de frivillige, du kan møde i chatten. De frivillige er enten selv forældre eller har erfaring med at snakke med mennesker, der har brug for lidt sparring eller et godt råd.

 

Jeg er 31 år, uddannet psykolog, og mor til en pige på snart to år. Jeg har lang erfaring med at tale med mennesker i krise, men også mennesker der “kun” har brug for at vende de udfordringer, de møder i livet.

 

Jeg er 51 år og mor til 2 drenge på 13 og 16 år. Jeg er uddannet pædagog og familie- og psykoterapeut og har stor erfaring med at arbejde med børn og familier.

 

 

Jeg er 30 år gammel, uddannet psykolog og mor til to små børn på 1½ og 3 år. Jeg har erfaring med at rådgive mennesker med forskellige problemstillinger, både fysisk og digitalt

 

 

 

Jeg er uddannet pædagog, og har erfaring med digital rådgivning af børn og unge, og glæder mig til at snakke med forældre der kan have nogle andre problemstillinger.

 

 

Jeg er 56 år, mor til to voksne børn, og har mangeårig erfaring mangeårig erfaring og baggrund som rådgiver, hvor jeg har arbejdet med (og om) mange mennesker med forskellige alder, baggrund og mål.

LIDT OM CHATTEN

Hør lidt om, hvad du kan bruge chatten til.

 

 

FAMILIEKLUBBERNES BREVKASSE (på vej)

I Brevkassen vil du snart kunne stille spørgsmål om stort og småt. Du er altid anonym, og alle får svar. Spørgsmålene vil løbende blive udgivet på siden, så alle kan få gavn af de svar, der er givet.