Forælderchatten

Forælderchatten er for dig, der er forælder, og har brug for nogen at vende dine spørgsmål, tanker og oplevelser med.

Hvad kan jeg bruge chatten til?

I chatten kan du få hjælp til mange forskellige problemstillinger. Alt fra morsyge unger til trodsige 3-årige til skænderier i hjemmet, fra trætte teenagere til hyperaktive tumlinger og alt der i mellem. Det kan også være, at det er svært at finde en god rytme med børnenes nattesøvn, måske gider de ikke lave deres lektier, eller måske er det svært at finde balancen mellem familieliv, arbejdsliv og privatliv. Uanset hvad, så kan det være en lettelse at dele sine tanker og bekymringer med andre. Og måske andre står eller har stået i samme situation som jeres familie?

Husk at du også kan bruge vores brevkasse til alle former for familie spørgsmål, hvis du har brug for hjælp udenfor chattens åbningstider. Besøg brevkassen hér 

HVEM ER VI?

Forælderchatten drives af Center for Digital Pædagogik. Her kan du læse lidt om de frivillige, du kan møde i chatten. De frivillige er enten selv forældre eller har erfaring med at snakke med mennesker, der har brug for lidt sparring eller et godt råd.

 

Jeg er 31 år, uddannet psykolog, og mor til en pige på snart to år. Jeg har lang erfaring med at tale med mennesker i krise, men også mennesker der “kun” har brug for at vende de udfordringer, de møder i livet.

 

 

Jeg er 51 år og mor til 2 drenge på 13 og 16 år. Jeg er uddannet pædagog og familie- og psykoterapeut og har stor erfaring med at arbejde med børn og familier.

 

 

Jeg er 30 år gammel, uddannet psykolog og mor til to små børn på 1½ og 3 år. Jeg har erfaring med at rådgive mennesker med forskellige problemstillinger, både fysisk og digitalt

 

 

Jeg er uddannet pædagog, og har erfaring med digital rådgivning af børn og unge, og glæder mig til at snakke med forældre, der kan have nogle andre problemstillinger.

 

 

Jeg er 56 år, mor til to voksne børn, og har mangeårig erfaring mangeårig erfaring og baggrund som rådgiver, hvor jeg har arbejdet med (og om) mange mennesker med forskellige alder, baggrund og mål.

 

LIDT OM CHATTEN

I videoen herunder, kan du høre Pernille fra Center for Digital Pædagogik fortælle lidt mere om, hvad du kan bruge chatten til.