Familieklubicoronatid2hdfdk

Familieklub i en Coronatid

Efterårssæsonen er nu startet i familieklubberne, og vi danner skønne fællesskaber. Coronasituationen i Danmark er under kontrol, og derfor kan vores familieklubber mødes igen, som de plejer. Vi starter mange nye familieklubber - så tilmeld din familie eller tilmeld dig som frivillig.

Efter 10. september er Corona ikke længere at betragte som en samfundskritisk sygdom, og alle restriktioner er nu ophævet. Dette er en glædelig nyhed, fordi vi nu endeligt kan mødes i familieklubberne, som vi plejer – med fokus på fællesskab, nærvær og kvalitetstid i familien. Vi opfordrer dog til, at vi fortsat holder fast i de gode vaner, vi har med os fra tiden med corona:

  • Hav fokus på god hygiejne i familieklubben. Luft derfor jævnligt ud og vask- og sprit hænder ofte.
  • Vær opmærksom på håndtering af sygdom og symptomer og bliv hjemme fra familieklub ved symptomer, som er relateret til corona.
  • Vær gerne udenfor i familieklubben, når det er muligt. Lav eksempelvis mad udenfor og planlæg aktiviteter med fokus på udeliv.

Hvis I har spørgsmål, eller kommer i tvivl om noget undervejs, er I altid velkomne til at tage fat i en projektkoordinator eller projektleder.

Find kontaktinfo her