Hvad gør vi, når vi ikke kan mødes fysisk?
Bare fordi vi ikke kan mødes fysisk, behøver vi ikke vinke farvel til fællesskabet. Vi gør alt, hvad vi kan for at finde alternative og kreative løsninger. Mange af de fantastiske frivillige og familier i vores familieklubber har allerede fundet nogle skønne alternativer, imens vi venter på, at de lokaler vi plejer at mødes i, åbner op igen.
Her på siden kan du få svar på, hvad vi gør i Hele Danmarks Familieklub, imens vi venter på, at vi igen kan mødes, som vi plejer.
Familierne i familieklubben laver den samme mad og de samme aktiviteter på samme tidspunkt. Herefter deler de deres oplevelser og måske billeder i en lukket Facebookgruppe. I de lukkede Facebookgrupper kan familierne også holde kontakten med hinanden og lave Facetime-aftaler, hvis der er brug for en snak eller sparring om f.eks. onlineundervisning i løbet af ugen.
Ja, det kan du i hvert fald. Vi er i fuld gang med at planlægge forårets klubstart, så hvis du tilmelder dig nu, vil vi tage kontakt til dig i god tid, inden vi starter op igen.
Her kan du se, hvor vi har familieklubber, og hvor du kan tilmelde dig.
Er der ikke en familieklub i nærheden af, hvor du bor, er der mulighed for selv at starte en klub med hjælp fra os.
Ja, det kan du i hvert fald. Vi er i fuld gang med at planlægge forårets klubstart, og vi har brug for frivillige ildsjæle til at skabe de bedste rammer for en flok skønne børnefamilier. Hvis du tilmelder dig nu, vil vi kontakte dig i god tid, inden vi starter op igen.
Her kan du se, hvor vi har familieklubber, og hvor du kan tilmelde dig.
Er der ikke en familieklub i nærheden af. hvor du bor, har du mulighed for selv at starte en klub med hjælp fra os.
Hele Danmarks Familieklub hører ind under det myndighederne kalder et socialt tilbud. Det betyder, at de retningslinjer vi skal rette os efter, er de samme som gælder på socialområdet. Det vil sige, at vi ikke er omfattet af forsamlingsforbuddet på max 5 personer. Vi må gerne mødes, hvis vi overholder gældende retningslinjer om f.eks. afstand og afspritning.
Vores retningslinjer for fysisk fremmøde i familieklubben er skrevet på baggrund af myndighedernes aktuelle anbefalinger. Nye ændringer fra myndighederne vil derfor kunne føre til ændringer i retningslinjerne nedenfor. Det er vigtigt at understrege, at disse retningslinjer er en del af en overgangssituation, som en del af den gradvise åbning.
- Familieklubberne vil fra 1. marts kunne afholde udendørs aktiviteter med et deltagerantal op til 25 personer inkl. frivillige. Indendørs aktiviteter er ikke tilladt, men der kan benyttes toilet og afhentes materialer og lign. indenfor, hvis der lokalt er mulighed for adgang til lokaler.
- Der er krav om mundbind indendørs men ikke udendørs.
- Det er muligt at afholde en familieklub med en samlet tilslutning på mere end 25 deltagere, så længe arrangementet er delt i tidsforskudte intervaller, og der på intet tidspunkt er flere end 25 personer til stede på samme sted samtidig. Der må gerne være gengangere mellem personerne (fx frivillige) i de forskellige tidsforskudte dele af et arrangement.
- Frivillige og familier må ikke komme i familieklubben, hvis de har symptomer, der kan tyde på COVID-19. Det vil sige feber, hoste og muskelømhed.