fbpx

Grønne og geniale genveje til en sundere hverdag

Små ændringer gøre en kæmpe forskel, når du vil leve sundere. Mød vores kostvejleder som deler sine smarte tips med dig!

Børn har brug for benzin til at vokse, lege og bevæge sig. Med den rigtige kost kan du give dit barn mere energi i hverdagen. Men hvad er godt for dit barn – og hvad stiller du op, når du løber tør for nye ideer?

Mød Marianne Bruun Hansen, der er mor til fire og uddannet kostvejleder med speciale i børn, overvægt og mindfull spisning. De næste fire uger vil Marianne dele sine nemme genveje til en sundere hverdag her på sitet, Facebook og Instagram.

– Jeg fik lyst til at tage kostvejlederuddannelsen, fordi der i dag er mange flere børn og voksne der kæmper mod overvægt end tidligere. Til daglig arbejder jeg i en skovbørnehave, og elsker naturen og dét den gør ved os.

Der sænker sig en ro, når vi kommer ud, hvor der er plads og højt til loftet. Selvom mine egne børn er ved at være store, er det stadig vigtigt, at de får en sund og nærende kost, for at kunne klare de store krav der stilles på gymnasiet, videreuddannelse, sport m.m.

Det er vigtigt, at børn allerede fra små lærer, hvad sund kost er. Jeg har et stort ønske om, at hjælpe familier, børn og unge til at opnå en sundere hverdag i balance.

Del gerne vores artikel med familie og venner :-)