fbpx
Blog4adorable-boy-child-1104014

Har du haft en "lykkedut" for nylig?

Jeg oplevede, da mine børn var små, og jeg spurgte "Gik det godt i børnehaven i dag?". Så svarede de blot "jaahhhh...".

Så fortalte jeg dem om at have en mave fyldt med glæde og lykke. Det skal man have mindst en gang om dagen, fortalte jeg dem. Resultatet var, at de havde fokus på at opleve noget, der gav en god mavefølelse (fordi vi mærker med maven). Resultatet blev, at vores børn elskede at fortælle om dagens “lykkedut”.

Selv i deres voksne liv hænder det, at de ringer og fortæller en lykkedut. Jeg er lige blevet bedstemor, og det i sig selv er en kæmpe lykkedut i min mave. I kan regne med, at jeg vil lære mit nye barnebarn om lykkedutter, og skrive hendes ned. Har du haft en lykkedut for nylig?

Dette indlæg er skrevet af forfatter og foredragsholder Gitte Hornshøj. Hun giver inspiration til, hvordan vi hjælper hinanden og skaber nærvær med vores børn. Læs mere om Gitte på www.gittehornshoej.dk