fbpx
familieklubfamilieaktivitetgaatur3

Om Hele Danmarks Familieklub

Fordi vi er #bedresammen

Som familie har vi en tendens til at blive i egne cirkler. Til at snakke med dem, der ligner os. Glemmer vi mon at være nysgerrige nok? At være åbne og opsøge nye, dybe fællesskaber? Tør vi bevæge os ud af vores komfortzone? Derud, hvor vi virkelig kan gøre en forskel for andre? Vi gør desværre ofte, som vi plejer. Og det er ikke, fordi vi som familie tænker, at vi har nok i os selv. Det er mere, fordi sådan er det bare. Livet.

Men vi kan spore en ny tone i tiden.

Vi kan mærke en spirende lyst til fællesskabet. Til at åbne op for hinanden. Til at insistere på at ville hinanden. Få øje på hinanden. Og til at møde hinanden. Vi kan mærke en voksende nysgerrighed og lyst til at se ud over ens egen familie. Til ikke bare at være noget for hinanden – men med hinanden. Og vi er ret vilde med den tone.

Derfor vil vi skabe Hele Danmarks Familieklub.

Vi vil sætte tid til leg, aktivitet og fællesskab højere på to-do-listen. Vi vil skabe stærke, betydningsfulde fællesskaber. Vi vil hygge os. Sammen. Vi vil skabe familieklubber rundt om i hele landet. For vi ved, at en familieklub giver mulighed for at stoppe op. For at sætte familien først – både ens egen og andres. Det er så vigtigt at tage tiden. Og få den til at betyde noget.

Vi ved, at hver enkel familie kan gøre en forskel. Og at vi sammen kan gøre en endnu større. Hvis vi bruger lidt tid sammen med andre familier, får vi alle mere mod på livet, flere smil og et stærkere sammenhold. Vi får tid med mening.

Vi er nemlig ikke i tvivl. Vi er #bedresammen. Derfor rækker vi ud – og vi håber sådan, at du vil være med til at skabe Hele Danmarks Familieklub.

Hvad er en familieklub?

Læs mere her

Har I lyst til at læse mere?

Se uddrag fra Koncept for Hele Danmarks Familieklub


Et civilsamfundsprojekt

Hele Danmarks Familieklub er et 5-årigt civilsamfundsprojekt støttet af den A.P. Møllerske Støttefond. Projektet er et partnerskabsprojekt, hvor KFUM’s Sociale Arbejde, FDF og KFUM Spejderne samarbejder om at skabe lokale familieklubber, der kan bygge bro til lokalsamfundet og skabe blivende relationer.