Kontakt og presse

Kontakt og presse

Har du spørgsmål vedrørende Hele Danmarks Familieklub, eller ønsker I som organisation, forening, kirke, klub eller andet at være med, så kontakt os endelig.

Snak med teamet bag
Vi sender dig ikke igennem en båndsløjfe af uendelige valgmulighder, når du ringer til os. Din e-mail forsvinder heller ikke i en gigantisk kontaktinbox. For vi elsker at tale og skrive med familier, frivillige og i det hele taget alle, der er nysgerrige på vores familieklubber.

 

 

Anne Mette Hede Jensen, national projektleder
amhj@kfumsoc.dk tlf.: 6155 3659

 

 

 

 

 

Karina Amtkjær Schrøder, projektmedarbejder
ks@kfumsoc.dk tlf.: 2020 5972

 

 

 

Presse
Journalister kan ringe eller maile til os og få svar på spørgsmål vedrørende Hele Danmarks Familieklub på nationalt plan. Vi hjælper også gerne med at finde de gode lokale historier.

Kontakt enten national projektleder Anne Mette Hede Jensen ovenfor eller presse- og kommunikationskonsulent hos KFUM’s Sociale Arbejde Maiken Hvidtfeldt Jensen på mhv@kfumsoc.dk eller 23 83 38 94.

Persondatapolitik
Vi passer på dine oplysninger, og opbevarer kun de oplysninger, som du selv giver os. Du kan læse vores persondatapolitik her. Hele Danmarks Familieklub er en del af KFUM’s Sociale Arbejde.

Har du givet samtykke til, at vi må opbevare og behandle dine personoplysninger, i forbindelse med at du har deltaget i en familieklub? Ønsker du at trække dit samtykke tilbage? Så kan du gøre det her.