fbpx

Mød gæsteblogger: Huledirektør Mariella Harpelunde Jensen

Gennem de næste uger er det Mariella, der vil lære dig om hulebygning og give dig tips til, hvordan du selv kommer i gang.

Jeg hedder Mariella Harpelunde Jensen og er huledirektør i Dansk Hulebyg – en lille håndværksvirksomhed, som har specialiseret sig i at bygge huler med børn.

Jeg har hele mit liv instrueret og skrevet tv-serier for børn, bl.a. Isas Stepz, Barda, Dansk Hulebyg og Venner fra fremtiden til DR Ramasjang og ULTRA.

I 2014 blev jeg vild med at bygge huler og nu bygger jeg i hvert et ledigt øjeblik sammen med mine specialuddannede håndværkere, som jeg kalder hulemestre.

Over de sidste 5 år har vi bygget huler over hele Danmark. Vi har bygget huletårne i Aarhus, hængebrohuler i Regstrup, en hemmelig hule med indgang gennem et tag på et loft i Fåborg, en hule i en kæmpebusk i Holte, en garagehule til en markræser i Hejnsvig i Vestjylland og en hule med cykelelevator 6 meter oppe i et træ ved Sorø og mange mange flere.

De næste uger vil jeg fortælle historier om nogle af de huler, vi har bygget og forhåbentlig inspirere jer til, hvordan I selv kan komme i gang derude.

Sommer = huletid og det behøver ikke at koste mange penge.

Husk at man godt må starte som usikker begynder, osse som voksen. Man bliver bedre med tiden. Jeg startede selv som huleamatør og nu er jeg huledirektør. Følg Dansk Hulebyg på www.hulebyg.dk