fbpx
Startenfamilieklub

Hvem samarbejder vi med?

I Hele Danmarks Familieklub samarbejder vi med mange forskellige aktører, når vi starter en ny familieklub. Det kan enten være os, der tager kontakt eller det kan være en aktør i en by, der ønsker at starte en familieklub, der tager kontakt til os. Ønsker du at starte en familieklub i din by, kan du se her, hvem vi samarbejder med og blive klogere på hvordan.

Lokale ildsjæle og lokalråd

Er du en lokal ildsjæl og har lyst til at starte en familieklub? Så står vi klar til at hjælpe.
I Hele Danmarks Familieklub samarbejder vi med lokale ildsjæle i hele Danmark.

Læs mere

Lokale foreninger og organisationer

I Hele Danmarks Familieklub samarbejder vi med foreninger i hele Danmark.
Hele Danmarks Familieklub er sat i verden af KFUM’s Sociale arbejde, FDF og KFUM-spejderne. Sammen har vi et ønske om, at alle familier i Danmark skal have adgang til fællesskab og netværk. Det er helt sikkert en version og drøm vi deler med mange andre.

Læs mere

Skoler og daginstitutioner

I Hele Danmarks Familieklub samarbejder vi med skoler og daginstitutioner i hele Danmark. Ved at støtte op om en familieklub på jeres skole eller børnehave, får I mulighed for at tage aktiv del i at styrke sammenhørighed og fællesskab mellem børnefamilier i jeres lokalområde. Det kan give mere overskud som forælder, som barn og som familie at være med i et stærkt fællesskab, hvor der er plads til at gro i sunde relationer – og det kan give mere mod på selv at række ud og bygge bro til andre, dér hvor familierne bor.

Læs mere

Kommuner

I Hele Danmarks Familieklub samarbejder vi med kommuner i hele Danmark
En familieklub kan være med til at bane vejen for sunde fællesskaber på tværs af børn, forældre og familier i kommunen. Ved at etablere en familieklub gør I det muligt at styrke sammenhørighed og fællesskab mellem børnefamilier i både byer, landsbyer og landdistrikter.

Læs mere

Boligsociale indsatser

I Hele Danmarks Familieklub samarbejder vi med boligsociale indsatser i hele Danmark.
En familieklub kan være med til at bane vejen for sunde fællesskaber på tværs af børn, forældre og familier i helhedsplanens område. Vi ved, at det er et fokuspunkt for mange boligsociale indsatser at styrke familielivet, hvorfor Hele Danmarks Familieklub kan være en interessant samarbejdspartner.

Læs mere

Sogne og kirker

I Hele Danmarks Familieklub samarbejder vi med kirker og sogne i hele Danmark.
Er du præst, kirke- kulturmedarbejder eller repræsentant fra menighedsrådet, har du måske interesse for at jeres sogn også får en familieklub. Vi samarbejder med kirker over hele landet, hvor familieklubben er en del af kirkens diakonale arbejde i sognet.

Læs mere

Har I lyst til at læse mere?

Se uddrag fra Koncept for Hele Danmarks Familieklub

 


Et civilsamfundsprojekt

Hele Danmarks Familieklub er et 5-årigt civilsamfundsprojekt støttet af den A.P. Møllerske Støttefond. Projektet er et partnerskabsprojekt, hvor KFUM’s Sociale Arbejde, FDF og KFUM Spejderne samarbejder om at skabe lokale familieklubber, der kan bygge bro til lokalsamfundet og skabe blivende relationer.