Værktøjskassen

Som frivillig ildsjæl i Hele Danmarks Familieklub får du brug for en masse materiale.
F.eks. hvis du skal uddele informationsmateriale til nye familier eller hvis du vil tage billeder af børn og voksne i familieklubben.

Her på siden kan du finde og downloade relevant materiale.

Vigtig information om COVID-19

Retningslinjer for fysisk fremmøde i udendørs familieklubber

I nedenstående kan du hente opdaterede retningslinjer for fysisk fremmøde i familieklubberne som er udarbejdet på baggrund af myndighedernes aktuelle anbefalinger. Nye ændringer fra myndighederne vil derfor kunne føre til ændringer i retningslinjerne nedenfor. Det er vigtigt at understrege, at disse retningslinjer er en del af en overgangssituation, som en del af den gradvise åbning. Hvis der er noget, I er i tvivl om, står jeres projektkoordinator klar til at hjælpe. Der kan være retningslinjer lokalt, hvor I mødes, som selvfølgelig også skal overholdes.

Hent retningslinjer

Hent retningslinjer til familierne

Information til familier

Mange familier vil gerne have lidt information om familieklubben, enten inden de starter eller når de er i gang. Folderen forklarer kort og præcist, hvad en familieklub går ud på.

Hent folder

Information til frivillige

Er du nye frivillig eller har du kontakt til en, der gerne vil være frivillig i Hele Danmarks Familieklub, så kan du hente en informations-folder her.

Hent folder

Fototilladelse

Når du tager billeder af børn og voksne i familieklubben, skal du bruge en fototilladelse.

Hent tilladelse

Ansøgning og modtagelse af donationer

Nedenfor kan du hente et brev, som du kan bruge, hvis du ansøger om donationer til din familieklub og et skema, som du skal bruge til at oplyse, hvilke donationer du har modtaget.

Hent brev

Hent skema

Koncepthåndbog

Nedenfor kan du hente et uddrag af vores koncepthåndbog.

Hent uddrag

Støtte- rådgivningsfolder

Nogle familier i i familieklubben kan få behov for mere støtte end den tæt på og nærværende støtte, som I frivillige giver på møderne i familieklubben. Nedenfor kan du hente vores støtte- rådgivningsfolder, som indeholder en oversigt over nogle af de muligheder for gratis støtte og rådgivning, man kan få som børnefamilie.

Hent folder