fbpx

Værktøjskassen

Som frivillig ildsjæl i Hele Danmarks Familieklub får du brug for en masse materiale.
F.eks. hvis du skal uddele informationsmateriale til nye familier eller hvis du vil tage billeder af børn og voksne i familieklubben.

Her på siden kan du finde og downloade relevant materiale.

FAMILIEKLUB I EN CORONATID

Vi kan mødes i familieklubberne, som vi plejer – med fokus på fællesskab, nærvær og kvalitetstid i familien. Vi opfordrer alle til at holde fast i de gode vaner, der bidrager til at forebygge coronasmitten:

  • Hav fokus på god hygiejne i familieklubben. Luft derfor jævnligt ud og vask- og sprit hænder ofte.
  • Vær opmærksom på håndtering af sygdom og symptomer og bliv hjemme fra familieklub ved symptomer, som er relateret til corona.
  • Vær gerne udenfor i familieklubben, når det er muligt. Lav eksempelvis mad udenfor og planlæg aktiviteter med fokus på udeliv.

Hvis I har spørgsmål, eller kommer i tvivl om noget undervejs, er I altid velkomne til at tage fat i en projektkoordinator eller projektleder.

Find kontaktinfo her

Information til familier

Mange familier vil gerne have lidt information om familieklubben, enten inden de starter eller når de er i gang. Folderen forklarer kort og præcist, hvad en familieklub går ud på.

Hent folder

Information til frivillige

Er du nye frivillig eller har du kontakt til en, der gerne vil være frivillig i Hele Danmarks Familieklub, så kan du hente en informations-folder her.

Hent folder

Fototilladelse

Når du tager billeder af børn og voksne i familieklubben, skal du bruge en fototilladelse.

Hent tilladelse

Ansøgning og modtagelse af donationer

Nedenfor kan du hente et brev, som du kan bruge, hvis du ansøger om donationer til din familieklub og et skema, som du skal bruge til at oplyse, hvilke donationer du har modtaget.

Hent brev

Hent skema

Koncepthåndbog

Nedenfor kan du hente et uddrag af vores koncepthåndbog.

Hent uddrag

Støtte- rådgivningsfolder

Nogle familier i i familieklubben kan få behov for mere støtte end den tæt på og nærværende støtte, som I frivillige giver på møderne i familieklubben. Nedenfor kan du hente vores støtte- rådgivningsfolder, som indeholder en oversigt over nogle af de muligheder for gratis støtte og rådgivning, man kan få som børnefamilie.

Hent folder

 

En guide til dig som frivillig

Nedenfor finder du en række videoer, der kan hjælpe dig, i det frivillige arbejde i familieklubberne.

Relationskompetence

 

Øvelse: Børnestyret leg

 

Ros og anerkendelse

 

Øvelse: Positivt spejlbillede

Ledelse