Vær med i familieklubben

Tilmeld jer familieklubben

Udfyld formularen herunder, og I vil blive kontaktet af os.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer og byde jer velkommen i jeres lokale familieklub.  Vi er #bedresammen.

 

Hvem består jeres familie af?

Hvis din by ikke er med på listen, så vælg 'ANDET' og indsend din formular. Har du brug for hjælp til at tilmelde dig, så ring til Karina på tlf. 2182 0737.

Afkryds mindst tre, tak.


 

Vil du og din familie være med?

Som familie forsøger vi altid at gøre vores bedste. Vi bøvler alle indimellem eller i længere tid med forskellige udfordringer, som hverdagen giver os. Det kan nogle gange være vanskeligt at finde overskud til at gøre noget sammen med vores børn eller som familie. I Hele Danmarks familieklub vil vi sætte fællesskab og tid sammen med familien højt på to-do-listen, for vi tror på, at vi er #bedresammen. Ved at mødes med andre familier i øjenhøjde kan vi være med i et stærkt fællesskab, hvor vi kan spejle os i hinanden, hjælpe hinanden og lære af hinanden – uanset hvilken baggrund vi måtte have. Et fællesskab, der kan give os mere overskud som forælder, som barn og som familie, og som giver mod på at opsøge nye fællesskaber, der hvor I bor.

For når vi er sammen, kan vi gøre en forskel for os selv og hinanden.

Familieklubberne henvender sig til alle slags familier, fx sammenbragte familier, enlige forældre, unge familier, familier med mor, far og børn, tilflytterfamilier med flere.

Og til jer som familie, der

  • gerne vil udvide netværket og møde nye mennesker og familier, dér hvor I bor.
  • gerne vil, at jeres børn leger med andre børn og får nye venskaber og relationer.
  • har lyst til at spise et måltid og lege sammen med andre familier med børn og få god familietid med hinanden og med andre.
  • har lyst til at være en del af et fællesskab, som også samler jer som familie.
  • kunne tænke sig at blive en del af et fællesskab, hvor I kan drøfte hverdagens små og store udfordringer og hjælpe hinanden godt på vej.
  • har lyst til at få mere overskud som forælder, som barn og som familie ved at være en del af et stærkt fællesskab – og være med til at give andre mere overskud.

Du og din familie siger ja tak til at være en del af familieklubben i et halvt år, hvor I mødes fast cirka to gange om måneden til leg, mad, aktiviteter og fællesskab.

Læs mere om familieklubberne her.

*Vi starter i Region Syddanmark og i Holstebro, men gør i løbet af 2019 klar til at starte klubber i resten af Danmark – følg med på Facebook.