fbpx
ses-foto-beskaer-2

Vores nye gæsteblogger er ekspert i læring og kommunikation

Svend Erik Schmidt er kendt fra TV 2's: ”Plan B” og “Skolen – verdensklasse på 100 dage” og arbejder med udviklingen af nye tv-programmer indenfor læring og kommunikation.

Der er mange veje til læring – brug dem sammen med dit barn.

Hvis du finder motorvejene til dit barns læring, bliver det for alvor sjovt at lære – både for dig og dit barn. Mød vores læringsekspert, som deler sine ideer med dig.

Nogle børn lærer bedst, når de bevæger sig, når de skal lære. Andre børn lærer bedst, når de sidder ved et bord med fysiske materialer i hænderne. En tredje gruppe børn lærer bedst, når de får tingene fortalt og taler om det, de lærer undervejs, mens en fjerde gruppe lærer allerbedst, når de kan se billeder/film eller læse om det, de skal lære. Mange børn lærer godt på flere måder. Hvordan lærer dit barn bedst?

Mød Svend Erik Schmidt, der er far til tre, forfatter, foredragsholder og uddannet i læringsstile i USA. De næste 4 uger vil Svend Erik tage dig med på en rejse, hvor du finder ud af, hvordan lige netop dit barn lærer bedst og får konkrete ideer til gode lege.

”Jeg brænder for, at alle børn får de bedste muligheder for at lære. Som forælder kan du støtte dit barn, så I sammen oplever stjernestunder, når I arbejder med dansk, matematik og andre fag. Og fedt, hvis det smitter af henne i skolen.”